Kabouters

Informatie over de Kabouters

De kabouters zijn meiden vanaf 11 jaar tot en met 15 jaar. Elke week, met uitzonderingen van schoolvakanties, komen ze op vrijdagavond van 19.00u tot en met 20.30u bij elkaar.

De Kabouters spelen hun spel in de fantasiewereld de jungle. In de jungle is iedere week wel iets leuks te doen. Denk hierbij aan: Knutselen, Buiten spelen, Spelletjes, Koken, Dansen, Zingen, verkleden en optreden en noem zo maar op. Het programma zit vol variatie.

Soms werken de kabouters een maand lang aan een thema. Er is dan een insigne te verdienen voor op de bloes.

De leiding bestaat momenteel uit:

Anne v/d L (teamleidster)
Esmee
Anne

Wat doen we bij de kabouters?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Als het goed weer is zijn de Welpen vaak buiten te vinden. Op het grasveld en in het bos spelen wij de leukste spelen denk bijvoorbeeld aan: Leidingbal, Het Smokkelspel, Levend stratego, Schminkspel, Flessen voetbal enzovoort.

Elk jaar gaan de kabouters in de eerste week van de zomervakantie van de basisschool op kamp. Ze slapen dan in een gebouw van een andere scoutinggroep of op een kampeerboerderij. Elk kamp heeft een nieuw thema waar het die week om draait.

Ben je geïnteresseerd en wil je een kijkje komen nemen of wil je meer informatie mail dan naar: kabouters@scoutingsprundel.nl