Hoi allemaal steun Scouting St.Jan,

 

Scouting St.Jan Sprundel heeft al heel lang de wens om het scoutinggebouw Molenberg in eigen bezit te krijgen. We kunnen dan zorgen dat er minder verhuurd moet gaan worden aan andere groepen zodat onze eigen scoutingleden meer gebruik van het gebouw kunnen maken. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom houden wij een clubvideo actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

Door mee te gaan spelen met de nieuwe VriendenLoterij speel je wekelijks mee met de bingo plus ontvang je de VIPKAART voor gratis toegang in 125 topmusea, en help je natuurlijk onze mooie vereniging. Minimaal 40% van je inleg gaat naar de vereniging en je maakt iedere week kans op geldprijzen en andere prijzen. Help jij ook mee? Ga naar https://bit.ly/3uVwcIp en speel mee!

Doe je al mee met de VriendenLoterij of de Bankgiroloterij (deze zijn vanaf heden samengevoegd) dan kan je simpel jouw huidige lot(en) koppelen aan onze scouting!

Bel de klantenservice 088-0201020 of ga via de livechat (https://www.vriendenloterij.nl/open-chat) en kies ” STICHTING SCOUTING SPRUNDEL” (benicode11415) als je lokale goede doel.

In een paar minuten heb je het geregeld en minimaal 40% van je inleg komt ten goede aan onze scouting.

Dus doe mee,