De ijzeren lijn ....

op jacht naar het goud

Het was in de jaren rond 1900 en de outlaws Savannah summers en wyatt sterling waren al jaren op zoek naar de beruchtste en grootste goudmijn van noord-amerika. Helaas was het geluk tot die tijd niet aan hun zijde geweest.

De jaren van tevergeefs zoeken vlogen voorbij, ze waren blut en zowat al hun bezittingen waren inmiddels verruild of verkocht in hun pogingen op zoek naar de goudmijn.

Tot op een dag zij de aanwijzing kregen dat de goudmijn enkel te vinden was door het volgen van de ijzeren lijn.

Welke ijzeren lijn? waar is die ijzeren lijn te vinden? hoe is die ijzeren lijn te leggen? Dagenlang dachten Savannah en wyatt hierover na, ze trokken rond en vroegen in menig saloon of iemand ooit van de ijzeren lijn had gehoord. Maar helaas er was werkelijk niemand die hier ooit van gehoord had.

Tot op een dag Ze aankwamen in een verlaten cowboydorp bij een bijna verlaten saloon. aan de bar zat een enkele oude man, ach dachten savannah en wyatt wie weet wat deze oude man te vertellen heeft. Ze gingen het gesprek aan en warempel deze oude man wist precies waar ze het over hadden. Yess, we hebben beet dachten savannah en wyatt. Dit is wat de oude man hun te vertellen had:

“De ijzeren bestaat uit 2 delen. Bouw ieder een eigen lijn en uiteindelijk kom je op 1 punt bij elkaar, en daar zul je de goudmijn vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes. Maar het is nog nooit iemand gelukt om de lijn te voltooien en de eindbestemming te vinden. Ik wens jullie veel succes, wijsheid en geluk bij het voltooien van de ijzeren lijn”

Hierna stond de oude man op en liep weg. Savannah en Wyatt hadden nog zoveel vragen dat ze de oude man snel achterna gingen. Eenmaal buiten was de man spoorloos en nergens meer te bekennen.

Wat nu? Waar beginnen we? We moeten uit elkaar, maar komen we dan ooit nog terug bij elkaar en vinden we de goudmijn als onze wegen gescheiden zijn.

Het moet, dat is de enige manier om de ijzeren lijn te voltooien en de goudmijn te vinden. Het geluk zal toch een keer aan onze zijde zijn. En zo geschiede het, Savannah en wyatt namen afscheid van elkaar en gingen ieder afzonderlijk op zoek naar aanwijzingen om de ijzeren lijn te leggen en zo de goudmijn te vinden.

Ze gingen op zoek naar aanwijzingen van locaties, van verbindingspunten. Jarenlang zworven ze ieder afzonderlijk rond en dat is het laatste wat we weten over savannah en wyatt. Niemand heeft ooit meer iets over hun gehoord, niemand weet of het hun gelukt is om de ijzeren lijn te voltooien en zo op de eindlocatie te komen. Hoe dit verhaal eindigt is onbekend.

Maar …… lukt het jullie om de ijzeren lijn te leggen, om de locaties te vinden die de lijn met elkaar verbindt om zo bij die ene locatie te komen en om zo wellicht te achterhalen wat er met wyatt en savannah is gebeurd.

Voer hieronder jullie groepsnaam in, druk op start en begin met zoeken naar locaties en leg die ijzeren lijn. Heb je de locatie gevonden dan voer je deze in en stopt de tijd. Maar over 45 minuten stopt de klok sowieso en hebben jullie de goudmijn dan niet gevonden dan zal ook jullie poging mislukt zijn en weten we nog steeds niet wat er met savannah en wyatt is gebeurd